Διαφημιστική Co. εξοπλισμού Zhi Hui Guangzhou, ΕΠΕ.

 

Φως επάνω η ζωή μας

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Zhi Hui Advertising Equipment Co., Ltd.

Guangzhou Zhi Hui Advertising Equipment Co., Ltd.

1
Guangzhou Zhi Hui Advertising Equipment Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες : ZH επίδειξη
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το εργοστάσιο επίδειξης ZhiHui καθιερώθηκε το 2003, ειδικευμένος στην παραγωγή του άκρη-ανάψονταυ ελαφριού κιβωτίου. Ο κατειλημμένος τομέας 3.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει τη δυνατότητα της παραγωγής του πίνακα διασκορπιστών ελαφριών κιβωτίων 30,000pcs και 100.000 sq.m το μήνα. Με τη συνεχιμένος έρευνα των ανώτερων μηχανικών την επαγγελματική εμπειρία και, έχουμε το πιστοποιητικό CE για τα προϊόντα μας, μερικοί έχουν λάβει την εθνική πνευματική ιδιοκτησία.

 

Σύμφωνα με την τεχνολογία μας τρισδιάστατης επιτροπής οδηγών χάραξης ελαφριάς, έχουμε αναπτύξει τα διάφορα είδη λεπτού ελαφριού κιβωτίου, όπως η αιφνιδιαστική σειρά πλαισίων, πόρτα-αρθρωμένη σειρά, σειρά κρυστάλλου, μαγική σειρά καθρεφτών ect. Ευρέως χρησιμοποιημένος στον αερολιμένα, το σταθμό, το εμπορικό κατάστημα, τη λεωφόρο αγορών και τους δημόσιους χώρους.

 

Με τη συνεχή ικανότητα βελτίωσης της ποιότητας και τη δυνατότητα να αποκριθεί γρήγορα στις αγορές, ZhiHui έχει τείνει να είναι ένας από το βιομηχανικό ηγέτη στο λεπτό ελαφρύ κιβώτιο. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στις ΗΠΑ, την ΕΥΡ, mddle-ανατολικά και άλλες χώρες, και κερδίζουμε τη μεγάλη φήμη στην τοπική αγορά τους. Θερμά ευπρόσδεκτες επίσκεψη και συμβουλές. Ελπίδα θα έχουμε την πιθανότητα να συνεργαστούμε και να χτίσουμε το φωτεινό μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Zhi Hui Advertising Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Richard

Τηλ.:: 008618665651930

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς